Design din egen fitnesshjemmeside

Er du vild med internet, hjemmesider og specifikt hjemmesidedesign? Og elsker du samtidig at holde dig i form og dyrke fitness? Hvorfor så ikke kombinere dine interesser? Det kan du gøre ved at designe din helt egen fitnessrelaterede hjemmeside. Vi viser dig hvor let du kommer i gang med projektet her.

Uddan dig til webdesigner eller lær det hele selv fra bunden

Ønsker du at arbejde som webdesigner i fremtiden? Så er der flere mulige veje hen imod jobbet. Du kan blandt andet vælge at uddanne dig som multimediedesigner, hvilket foregår på uddannelsesinstitutioner landet over. Uddannelsen varer to år, og den giver dig et solidt fagligt grundlag for at bestride en fremtidig stilling som webdesigner.

Du kan også vælge at gå all in, og lære det hele selv fra bunden. Der findes masser af autodidakte webdesignere verden over, så hvorfor ikke gå dem i bedene? Du kan det godt! Du skal bare tro på dig selv.

Lav spændende indhold om håndvægte på din fitnesshjemmeside

Hvilket slags indhold regner du med at offentliggøre på din kommende fitnesshjemmeside? Det er et godt spørgsmål, og umiddelbart har vi flere gode bud på, hvad du kan offentliggøre på siden. Du kan for eksempel lave anmeldelser af træningsudstyr. Vi anbefaler dig at købe en god og effektiv Håndvægt fra webshoppen Gorillasports.dk, og efterfølgende teste den godt og grundigt af. Er den behagelig at have i hænderne? Er vægten fordelt effektivt på den? Og hvad med designet, er det tidssvarende, og passer det godt til dit træningsrum i hjemmet? Alt dette kan du fokusere på i dine kommende anmeldelser af træningsudstyr på din fitnesshjemmeside.

Bemærk i øvrigt også, at Gorillasports.dk er en regulær lækkerbisken af en webshop, såfremt man er interesseret i sport, træning og fitness. Så hvorfor ikke også lave en anmeldelse af selve webshoppen? Dine kommende læsere på din fitnesshjemmeside vil med garanti finde det interessant at læse om.

Husk brugervenligheden

Som kommende professionel webdesigner bør du vide, at brugervenligheden altid skal indtænkes når du udvikler nye hjemmesider. Gør det derfor enkelt og ligetil at navigere rundt på dine sider. Det skal aldrig være svært at finde frem til grundlæggende sider såsom kontaktsiden, “om”-siden og så videre.

Det er også værd at gøre lidt ekstra ud af de grafiske elementer på siderne. Her er det ofte en god idé enten selv at opkvalificere sig inden for felterne for billeder og grafik, eller alternativt at hyre en ekstern grafisk designer.

notable