Brug firmaets logo og farver

Når du kommer dertil at du skal lave en hjemmeside til firmaet, så er designet meget vigtigt. Det er nødvendigt at holde farverne, så de står til det logo, der er i firmaet, og der er et sammenfald med farverne og stilen, når det er muligt.

Vælg professionelt

En af de fejl, som amatører begår, er, at de gerne vil lege med skrifttyper. De vil gerne lege med farverne og skriften, og det ender ofte med en hjemmeside, som kommer til at fremstå meget amatøragtig. De fleste gange er det bedst at lade skriften være sort på en hvid baggrund.

Det er dog ikke noget, som er let at arbejde med, og derfor er design, som virkelig bedst overlades til dem, som er professionelle, og som ved, hvad der kommer til at gøre sig godt på hjemmesiderne, når de er ved at være klar til at komme ud på det store farlige internet.

Der er mange, specielt organisationer som sportsforeninger, som er bundet op på deres farver, og det er der, hvor det virkelig skal være en professionel, som skal lave hjemmesiden. Der kan være et stort problem med designet, hvis der ikke er nok af klubbens farver, som er med på hjemmesiden, og der kan så sandelig også være for meget med, hvilket vil gøre, at hjemmesiden kommer til at se rodet ud, og det er ikke til gavn for de mange fans, som bruger den dagligt.

Alt i alt så handler alle hjemmesider om, at det skal gøres så let som muligt at finde rundt på dem, og at de er så behagelige at se på som muligt, uden de store sværdslag, og det kræver noget indsigt i både design, og hvad der er det bedste for mennesker i hverdagen.

notable