Der er stor forskel

Når vi taler webdesign, så er der stor forskel på, hvad de forskellige skal bruge, og det er i dag muligt at designe hjemmesider ned til mindste detalje, så kunderne får lige det, som de skal bruge. Der er ingen, som skal være tjent med en hjemmeside, som ikke passer til det, som deres forretninger sælger af varer eller tjenesteydelser.

At definere sit behov

Hvis det, du sælger, er varer som tøj eller andet, som kræver billeder, så er det vigtigt, at din hjemmeside bliver designet, så den bliver så let som muligt at navigere på. Det er jo med at holde kunderne på siden, men siden skal samtidig være så let at finde rundt på, at de vil anbefale den til andre, og de gerne vender tilbage for at handle.

Det er ofte det design og udformning, som din hjemmeside har, som afgør, om kunderne vender tilbage, så det er altid en god idé at lytte til den kritik, som brugerne af hjemmesiden har. Det er ofte meget konstruktivt, og det vil kunne give dig en meget stor feedback, som er uvurderlig i kampen om kunderne.

Store forskelle i designet

Men de fleste designere ved godt, at der er stor forskel på, om du skal have en hjemmeside med mange billeder, som vil være tung af manøvrere rundt på, eller om det er en hjemmeside, som næsten kun indeholder skrift, for så vil hjemmesiden ikke være så manøvretung, og det kan være en fordel for designet at holde på, at logo fra firma eller andre småting kommer med som et visuelt udtryk, som står sig godt og understøtter teksten.

Til de store hjemmesider, som for eksempel de store tøjfirmaer eller andre firmaer, som har mange produkter, som konstant skifter, så skal både siden og interfacet være så let tilgængeligt som muligt. Det skal kunne lade sig gøre at bladre på siden, som hvis du sad med et katalog og bladrede gennem siderne, som man gjorde for år tilbage.

Der findes hjemmesider for alt derimellem, og det er med at sikre, der er design, som passer til dem alle, så der er nok at se til, og der er mange ting, som skal kodes ind, inden en hjemmeside kan køre. Det er derfor, der er betaversioner, som kører nogle timer, og så bliver de ændret, så de kommer til at passe bedre.

notable