Design din egen firmahjemmeside på kort tid

Står du og skal bruge en firmahjemmeside i løbet af få dage, og har du hverken penge til at betale en webdesigner eller tid til at vente på det færdige resultat, så kan du i stedet selv designe en hjemmeside ud fra nogle færdige skabeloner.

1-klik-installation

I dag har du mulighed for at oprette dig på et webhotel for billige penge, og så kan du anvende det, som man kalder for 1-klik-installation. Det kan enten fx være WordPress eller Drupal, hvor du kan vælge mellem mange forskellige temaer. Dermed kan du lynhurtigt vælge et flot design til din firmahjemmeside, og du kan med det samme få den i luften. Faktisk kan det hele klares på en dag, hvis du koncentrerer dig om det. Du kan fx lytte til musik imens, du laver din hjemmeside, og hvis du trænger til et par nye hovedtelefoner, så er der altid gode tilbud at finde hos teknikdele.dk, som holder åbent online 24 timer i døgnet. Satser du på salg af tøj online, så tegner fremtiden lys, for onlinesalget af tøj hos bl.a. tøjkæden Zara er nærmest vokset eksplosivt under coronakrisen.

Du behøver ikke at kunne programmere

Før i tiden var det nødvendigt at lære at programmere for at kunne lave en ordentlig hjemmeside, men i dag kan man som sagt vælge at bygge sin hjemmeside i en skabelon fra WordPress eller Drupal for blot at nævne et par stykker. Det betyder, at du blot skal vælge et tema, og så kan du skal du nærmest kun sætte tekst, billeder og video ind på din firmahjemmeside. Det gør du ved at oprette forskellige sider og widgets, og det er supernemt og brugervenligt at arbejde med. Du kan eksempelvis vælge at sælge brugt elektronik på din firmahjemmeside, som er et af de markeder, der er i vækst.

Er webdesigneren så overflødig?

Nej, der er stadig brug for webdesignere, for mange firmaer vil gerne have noget unikt på deres hjemmeside, og i så fald er der brug for webdesignere til at lave det. Skal du have et firmalogo, har du også brug for en til at designe det, så det ser professionelt ud. Når du skal brande din virksomhed online, så tænk over, om du skal have en bæredygtig profil, hvilket er noget forbrugerne lægger vægt på.

notable